Biszkopty czekoladowo-migdałowe
Need a deser bezmleczny? Czekolada i migdałowe biszkopty mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 36 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. 48 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz półsłodkie chipsy czekoladowe, jajka, whisky i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Biszkopty Czekoladowo-Migdałowe, Migdałowa Czekolada Biscotti, oraz Biszkopty czekoladowo-migdałowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tosty migdały w płytkiej patelni przez 12 do 15 minut, potrząsając patelni kilka razy, aż migdały są lekko zabarwione. Odstawić do ostygnięcia.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Linia 2 lub 3 arkusze cookie z folią aluminiową, błyszcząca strona do góry.
W dużej misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, sól i cukier.
Umieść 1/2 szklanki tych suchych składników do miski robota kuchennego.
Dodać około pół szklanki prażonych migdałów i proces przez około 30 sekund.
Powrót mieszaninę do miski z suchych składników i wymieszać w pozostałych migdałów i czekolady chipsy. W dużej miarce ubić widelcem jajka, wanilię i whiskey, aby zmiksować. Wymieszać z suchymi składnikami do zwilżenia. Zwilżyć ręce i podzielić ciasto na cztery porcje. Trzymając ręce mokre, formuj co kwartał w paski o długości 9 cali, szerokości 2 cali i wysokości 1/2 cala. Okrągłe końce.
Umieść dwa paski w poprzek na każdym arkuszu ciastek.
Piec 25 minut w nagrzanym piekarniku. Jeśli pieczenie więcej niż jeden arkusz na raz, odwrócić arkusze góry do dołu w połowie czasu gotowania.
Za pomocą metalowej szpatułki Usuń płyty z arkuszy ciastek i pozostaw do ostygnięcia przez 20 minut na desce do krojenia. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 275 stopni F.
Za pomocą ząbkowanego noża, ostrożnie pociąć pod kątem na plastry o szerokości około 1/2 cala.
Kłaść plastry, przyciąć bok w dół,na arkuszach ciastek.
Piec 25 do 30 minut w nagrzanym piekarniku, aż biszkopty będą chrupiące i lekko upieczone.
Wyłącz piekarnik i otwórz drzwi piekarnika, umożliwiając ostygnięcie biszkoptu w piekarniku. Po ostygnięciu przechowywać w szczelnym pojemniku.