Biszkopty Czekoladowo-Migdałowe

Biszkopty Czekoladowo-Migdałowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciastek czekoladowo-migdałowych. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 35. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, jajka, proszek do pieczenia calumet i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Biszkopt Czekoladowo-Migdałowy, Biszkopty czekoladowo-migdałowe, oraz Biszkopt Czekoladowo-Migdałowy.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Reserve 2 oz. czekolada. Grubo posiekać pozostałą czekoladę. Mikrofalówka posiekana czekolada w małej misce do mikrofalówki na wysokości 2 min. Wymieszać, aż czekolada całkowicie się rozpuści; lekko ostudzić. W międzyczasie połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
CzekoladaCzekolada
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Beat masło i cukry w dużej misce z mikserem do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu. Zmiksować w roztopionej czekoladzie i wanilii. Stopniowo dodawać mieszankę mąki, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Wymieszać z orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
OrzechyOrzechy
5
Ciasto podzielić na pół; każdą połowę rozwałkować na 10x2-calową kłodę na lekko posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
6
Umieścić, 2 cale od siebie, na blasze spryskane sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Piec 40 do 50 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Schłodzić na blasze 15 min.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
8
Przenieś dzienniki do deski do krojenia. Użyj ząbkowanego noża, aby wyciąć każdą kłódkę na 18 ukośnych plasterków; umieść, Wyciąć Boki w dół, na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Piec 10 min. z każdej strony lub do momentu, aż ciasteczka będą lekko rumiane z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Wyjąć do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.
11
Roztopić czekoladę reserved zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; skropić biszkoptem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
BiscottiBiscotti
12
Odstawić, aż czekolada będzie jędrna.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki). Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia1
Magazyn