Biszkopty Czekoladowo-Migdałowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciastek czekoladowo-migdałowych. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 35. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, jajka, proszek do pieczenia calumet i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Biszkopt Czekoladowo-Migdałowy, Biszkopty czekoladowo-migdałowe, oraz Biszkopt Czekoladowo-Migdałowy.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Reserve 2 oz. czekolada. Grubo posiekać pozostałą czekoladę. Mikrofalówka posiekana czekolada w małej misce do mikrofalówki na wysokości 2 min. Wymieszać, aż czekolada całkowicie się rozpuści; lekko ostudzić. W międzyczasie połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Beat masło i cukry w dużej misce z mikserem do wymieszania.
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu. Zmiksować w roztopionej czekoladzie i wanilii. Stopniowo dodawać mieszankę mąki, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Wymieszać z orzechami.
Ciasto podzielić na pół; każdą połowę rozwałkować na 10x2-calową kłodę na lekko posypanej mąką powierzchni.
Umieścić, 2 cale od siebie, na blasze spryskane sprayem do gotowania.
Piec 40 do 50 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Schłodzić na blasze 15 min.
Przenieś dzienniki do deski do krojenia. Użyj ząbkowanego noża, aby wyciąć każdą kłódkę na 18 ukośnych plasterków; umieść, Wyciąć Boki w dół, na blasze do pieczenia.
Piec 10 min. z każdej strony lub do momentu, aż ciasteczka będą lekko rumiane z obu stron.
Wyjąć do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.
Roztopić czekoladę reserved zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; skropić biszkoptem.
Odstawić, aż czekolada będzie jędrna.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki). Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
![Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)]()
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.