Biszkopty bekonowe z masłem pomarańczowo-miodowym
Ciastka z bekonem z masłem pomarańczowo-miodowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 241 kalorii. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 177 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka mix, cukier, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Biszkopty bekonowe z masłem pomarańczowo-miodowym, Ciastka z pomarańczą, miodem i tymiankiem, oraz Kruche Ciastka z masłem miodowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°. w 10-calowej patelni nonstick, gotować boczek na średnim ogniu, często mieszając, aż ostry.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
W średniej misce, wymieszać Bisquick mix, mąka kukurydziana, cukier i boczek. Mieszaj z mlekiem, aż powstanie miękkie ciasto. Na arkuszu z ciastkami, upuść ciasto o 8 łyżek.
Piec 7 do 9 minut lub aż złoty kolor.
W małej misce ubić masło, marmoladę i miód z trzepaczką do wymieszania.
Ciepłe herbatniki podawać z masłem pomarańczowo-miodowym.