Biszkopty Bananowo-Orzechowe
Przepis Banano-Pekan Biscotti jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 24 i kosztuje 9 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Mieszanka proszku do pieczenia, sól, jajko, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pekan Biscotti, Cranberry Pecan Biscotti, oraz Masło Orzechowe Biscotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól wymieszać.
Połączyć banan, olej, wanilię i jajko w średniej misce; wymieszać mieszaninę mąki i pekanów (ciasto będzie lepkie).
Obróć ciasto na lekko posypaną mąką powierzchnię; uformuj ciasto w 2 (8-calowe) rolki z mąką rękami.
Umieść rolki na blasze pokrytej natryskiem do gotowania; spłaszczyć do grubości 1/2 cala.
Piec w temperaturze 350 przez 23 minuty.
Usuń rolki z blachy do pieczenia; ostudzić 10 minut na stojaku z drutu.
Pokrój każdą rolkę po przekątnej na 12 (1/2 cala) plastrów.
Kłaść plastry, ściąć boki w dół, na blasze do pieczenia. Obniżyć temperaturę piekarnika do 250; piec 15 minut. Odwróć ciasteczka; piec dodatkowe 15 minut (ciasteczka będą lekko miękkie w środku, ale twardnieją, gdy ostygną).
Wyjąć z blachy do pieczenia; całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.