Biszkopty
Biczowane herbatniki mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Na 2 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 46 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sól, smalec i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, który nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Biszkopty, Kolacja: makaron z cukinią i utartym żółtkiem, oraz Crazy Biscuits-herbatniki są smaczne, gdy wykonane od podstaw, te herbatniki są tak dobre, że będziesz szalony dla nich.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Mąkę, sól, proszek do pieczenia i cukier przesiać razem. Użyj widelca, aby" pokroić " smalec na mąkę, aż będzie wyglądał jak Gruboziarnisty posiłek. Za pomocą stojącego miksera lub drewnianej łyżki wymieszaj ciasto, powoli dodając śmietanę.
Dobrze wymieszać, aby uformować ciasto w kulkę, dodając w razie potrzeby wodę.
Ciasto wyłożyć na blat i lekko zagnieść. Młotkiem lub jednoczęściowym wałkiem do ciasta, ubić ciasto kilka razy, aby uformować go w szorstki prostokąt. Złóż ciasto na, a następnie pokonać go ponownie. Powtarzaj ten proces, aż ciasto stanie się białe i utworzą się pęcherze na powierzchni, około 15 minut.
Rozwałkować ciasto do około 1/4 cala grubości.
Pokrój na 2-calowe rundy i nakłuj wierzchołek kilka razy zębami widelca.
Umieść na wysmarowanych blachach do pieczenia.
Piec przez 15 minut, lub do złotego koloru.