Golden Oyster Bisque jest pescatarian zupa. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 111 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka nitek szafranowych, cebula, standardowe ostrygi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Oyster Bisque, Oyster Bisque, oraz Oyster-Crab Bisque dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Odcedzić ostrygi w durszlaku nad miską, rezerwując płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostrygi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Durszlak
Cukierki Peachie-o
2
Dodaj wystarczającą ilość soku z małży do płynu oyster, aby równać się 1 filiżance i odstaw na bok. Pozostały sok z małży należy zarezerwować do innego użycia. Grubo posiekać ostrygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Małży
Ostrygi
3
Połączyć wodę i szafran w małej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szafran
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
5
Dodać cebulę i seler; gotować przez 5 minut, często mieszając. Wymieszać z mąką i kolendrą; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra
Seler
Mąka Uniwersalna
Cebula
6
Dodaj płyn ostrygowy, wodę szafranową i mleko, mieszając trzepaczką. Gotować do zgęstnienia (około 12 minut), często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szafran
Ostrygi
Woda
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
7
Dodać ostrygi, pietruszkę, sól i pieprz. Gotować przez 3 minuty lub aż krawędzie ostryg zwijają się.