Biszkopt z ostryg i pora

Biszkopt z ostryg i pora
Oyster-and-por Bisque jest bezglutenowe zupa. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 564 kalorie, 10g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pojemniki na ostrygi), sól, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 40%. Podobne przepisy to Oyster Bisque, Oyster Bisque, oraz Bisque z kraba i ostryg.

Instrukcje

1
Boczek gotować w dużym holenderskim piekarniku, aż chrupiące; usunąć boczek, rezerwując 2 łyżki kapieli w holenderskim piekarniku. Pokruszyć boczek i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Roztopić masło w gorących kapiących w holenderskim piecu na średnim ogniu; dodać pory, i saute 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Dodać wino; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień,i gotować 10 minut lub do zmniejszenia o połowę. Wymieszać bulion rybny i kolejne 3 składniki; przykryć i dusić 20 minut. Wymieszać 1 tuzin ostryg.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado RybStado Ryb
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Przetworzyć mieszaninę ostryg partiami w blenderze, aż będzie gładka, zatrzymując się raz, aby zeskrobać boki; wróć do holenderskiego piekarnika. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i mieszać w ubijanie śmietany, pozostałe 3 kilkanaście ostrygi, sok z cytryny, i następne 3 składniki; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Każdą porcję posypać boczkiem i szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn