Biszkopt z ostryg i pora
Oyster-and-por Bisque jest bezglutenowe zupa. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 564 kalorie, 10g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pojemniki na ostrygi), sól, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 40%. Podobne przepisy to Oyster Bisque, Oyster Bisque, oraz Bisque z kraba i ostryg.
Instrukcje
Boczek gotować w dużym holenderskim piekarniku, aż chrupiące; usunąć boczek, rezerwując 2 łyżki kapieli w holenderskim piekarniku. Pokruszyć boczek i odstawić na bok.
Roztopić masło w gorących kapiących w holenderskim piecu na średnim ogniu; dodać pory, i saute 5 minut lub do miękkości.
Dodać wino; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień,i gotować 10 minut lub do zmniejszenia o połowę. Wymieszać bulion rybny i kolejne 3 składniki; przykryć i dusić 20 minut. Wymieszać 1 tuzin ostryg.
Przetworzyć mieszaninę ostryg partiami w blenderze, aż będzie gładka, zatrzymując się raz, aby zeskrobać boki; wróć do holenderskiego piekarnika. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i mieszać w ubijanie śmietany, pozostałe 3 kilkanaście ostrygi, sok z cytryny, i następne 3 składniki; gotować 1 minutę.
Każdą porcję posypać boczkiem i szczypiorkiem.