Biszkopt Z Białej Czekolady Cytrynowo-Migdałowy
Need a deser bezmleczny? Biała czekolada zanurzona cytrynowo-migdałowe biszkopty może być spektakularny przepis, aby spróbować. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 20. Ten przepis jest lubiany przez 137 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, cukier, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Migdałowo-cytrynowe biszkopty zanurzone w białej czekoladzie, Biszkopt z orzechami mieszanymi zanurzony w białej czekoladzie, oraz Biszkopt z żurawiną i pistacjami zanurzony w białej czekoladzie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni. Wyłóż dwie blachy do pieczenia pergaminem.
W średniej misce wymieszaj mąkę, mąkę kukurydzianą, sól i proszek do pieczenia, aż się połączą.
W dużej misce, ubić razem jajka i cukier do jasnożółtego koloru, o 3 protokół.
Beat in lemon zest. Ubić w mieszaninie mąki w trzech dodatkach, mieszając za każdym razem, aż tylko połączone. Wymieszaj migdały.
Odstawić ciasto na 5 minut.
Ciasto podzielić na dwie kulki. Kształt każdej połowy w kłodę, która ma 9 cali długości i trzy cale szerokości.
Umieścić na jednej blasze do pieczenia i piec na złoty, 35 protokół.
Niech ciasto ostygnie przez 5 minut, a następnie użyć ostrego ząbkowanego noża, aby pokroić każdą kłódkę w plastry o grubości 3/4 cala. Pokrój na przekątnej, aby uzyskać najlepszy kształt.
Umieść biszkopty pokrojone bokiem na blachach do pieczenia.
Piec ciasteczka, aż złoty i suche, kolejne 25 protokół.
Niech ciasteczka ostygną do temperatury pokojowej.
Ustaw stojak z drutu na warstwie ręczników papierowych lub blachy do pieczenia. Czekoladę rozpuścić w podwójnym kotle. Jeden koniec każdego biszkoptu zanurzyć w roztopionej białej czekoladzie, a następnie położyć na stojaku z drutu.
Niech czekolada zestaw przed jedzeniem.