Biszkopt Z Ananasem

Biszkopt Z Ananasem
Biszkopt z ananasem może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 315 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli, sok z cytryny, sok ananasowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Biszkopty Ananasowo-Karmelowe, Biszkopt, oraz Biszkopt.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę i proszek do pieczenia przesiać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka TortowaMąka Tortowa
3
Jajka oddzielić, żółtka włożyć do dużej miski, a białka do małej miski. Mikserem ubić żółtka, aż będą gęste i puszyste, około 2 minut. Stopniowo ubić w 3/4 szklanki białego cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Białka JajBiałka Jaj
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodaj sok z cytryny i sok ananasowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok AnanasowySok Ananasowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
5
Stopniowo dodawać przesianą mieszaninę mąki tortowej, ciągle ubijając. Beat tylko aż tylko mieszane (o 1 1/2 minuty).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka TortowaMąka Tortowa
6
Mikserem ubij białka z solą, aż uformują się wilgotne szczyty (około 1 minuty). Stopniowo ubić w 3/4 szklanki białego cukru (około 50 sekund).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Białka JajBiałka Jaj
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
7
Ubite białka złóż do ciasta i wymieszaj tylko do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
8
Wlać ciasto do ungreased 10 inch tube pan. Nożem lub szpatułką delikatnie przeciąć ciasto okrężnym ruchem sześć razy, aby uwolnić pęcherzyki powietrza.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
NóżNóż
PatelniaPatelnia
9
Piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez około 1 godzinę lub do uzyskania złotego koloru i jędrności w dotyku. Odwróć patelnię na stojaku, aby ostygła. Gdy ciasto jest chłodne poluzować boki łopatką i wyjąć z patelni. Ciasto mróz z bitą śmietaną i udekoruj klinami ananasa i wiśni maraschino.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiśnie MaraschinoWiśnie Maraschino
Bita śmietanaBita śmietana
AnanasAnanas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn