Biszkopt wiśniowo-migdałowy z pistacjowym crème fraîche
Biszkopt wiśniowo-migdałowy z pistacjowym crème fraîche zajmuje mniej więcej 55 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 382 kalorie. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka orzechów pistacjowych, cukier, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 115 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Migdałowy tort śliwkowy z Creme Fraiche, Babeczki jagodowo-migdałowe z Creme Fraîche, oraz Ciasto migdałowe z cytryną i Crème Fraîche Glaze.
Instrukcje
1
Rozgrzać dużą patelnię. Na gorąco dodajemy wiśnie, sok z cytryny, skórkę pomarańczową i cukier. Pozwól wiśnie gotować i zwolnić ich soki na 4-5 minut, aż będą miękkie i soki są syropy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Przenieś wiśnie do podstawy ceramicznego naczynia o średnicy 20-22 cm. W tym momencie możesz schłodzić danie do pół godziny przed tym, jak chcesz zjeść, a następnie zakończyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ceramiczna Forma Ciasta
3
Piekarnik do 180C / 160C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Aby zrobić polewę, umieść jajka i cukier w dużej misce i ubijaj, aż lekka i spieniona będzie najlepsza elektryczna trzepaczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodaj ekstrakt i wodę z kwiatu pomarańczy podczas ubijania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Wody Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Ciepła, Mocna Parzona Kawa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Gdy mieszanina jest bardzo lekka i przewiewna, ubij śmietanę. Na koniec przesiać mąkę i szczyptę soli. Ostrożnie złóż je do mieszaniny jaj za pomocą dużej metalowej łyżki, aż nie będzie grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Wlać mieszankę biszkoptową na wiśnie i użyć tylnej części łyżki, aby równomiernie przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
8
Piec przez 20 minut, aż dobrze wzrosną i równomiernie rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Podczas pieczenia biszkoptu, wymieszać posiekane pistacje do crme frache i łyżkę do naczynia do serwowania. Gdy biszkopt jest ugotowany, wyjmij go z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia przez 10 minut, a następnie posmaruj cukrem pudrem i podawaj z pistacjowymi crme frache.