Biszkopt Wiśniowo-Migdałowy
Biszkopt wiśniowo-migdałowy to bezmleczne i wegetariańskie deser. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 22. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 100 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 1 minuta. Jeśli masz wyciąg z migdałów, wiśnie, soda oczyszczona i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Migdałowy Wiśniowy Biscotti, Cherry Almond Biscotti, oraz Cherry Almond Biscotti.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 4 składniki połączyć w dużej misce.
Połączyć jajko, białka, ekstrakt migdałowy, i wanilia; dodać do mieszaniny mąki, mieszając, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z wiśniami i migdałami (ciasto będzie suche i kruche). Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię; zagnieść 5 do 6 razy. Podziel ciasto na pół. Uformuj każdą porcję w rolkę o długości 8 cali.
Umieść rolki od 4 do 5 cali od siebie na blasze do pieczenia pokrytej natryskiem do gotowania; spłaszczyć każdą rolkę do grubości 1 cala.
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut.
Usuń rolki z blachy do pieczenia; ostudzić 10 minut na stojaku z drutu. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Pokrój każdą rolkę po przekątnej na plasterki 1/2 cala.
Kłaść plastry, ściąć boki w dół, na blachach pokrytych natryskiem do pieczenia; piec 10 minut. Odwróć ciasteczka; piec dodatkowe 10 minut.
Wyjąć z blach do pieczenia i całkowicie ostudzić na stojaku z drutu.