Biszkopt Victoria

Biszkopt Victoria
Biszkopt Victoria wymaga około 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje 58 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 461 kalorii. Mieszanka proszku do pieczenia, ekstrakt z wanilanu, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Sprawdza się jako niedrogi deser. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Biszkopt Victoria, Biszkopt Victoria, oraz Biszkopt Victoria dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Nasmaruj 8-calową sprężynową patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę i proszek do pieczenia przesiać do średniej miski i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Śmietanę masło i cukier razem w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Dodać jajka, po jednym mieszając dokładnie z każdym dodatkiem. Powoli mieszaj mieszaninę mąki z masłem, cukrem i jajkami. Beat w mleku i wanilii, aż ciasto jest gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
5
Wlać ciasto do przygotowanej patelni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Masło i cukier ubić mikserem, aż będą lekkie i puszyste. Mieszanina powinna być zauważalnie jaśniejsza.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
7
Dodawać jajka w temperaturze pokojowej po kolei, pozwalając każdemu jajku mieszać w mieszaninę masła przed dodaniem następnego. Beat in vanilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
JajkoJajko
8
Wlać mieszankę mąki na przemian z mlekiem, mieszając do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
9
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 20 minut. Schłodzić ciasto na patelni przez 10 minut, a następnie odwrócić ciasto na stojaku drucianym do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
11
To ciasto można podawać tak, jak jest, posypane cukrem cukierniczym. Naprzemiennie tort przeciąć poziomo na pół i ułożyć warstwy razem z dżemem lub kremem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
BudyńBudyń
DżemDżem
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn