Biszkopt Victoria
Biszkopt Victoria wymaga około 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje 58 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 461 kalorii. Mieszanka proszku do pieczenia, ekstrakt z wanilanu, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Sprawdza się jako niedrogi deser. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Biszkopt Victoria, Biszkopt Victoria, oraz Biszkopt Victoria dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Nasmaruj 8-calową sprężynową patelnię.
Mąkę i proszek do pieczenia przesiać do średniej miski i odstawić.
Śmietanę masło i cukier razem w średniej misce.
Dodać jajka, po jednym mieszając dokładnie z każdym dodatkiem. Powoli mieszaj mieszaninę mąki z masłem, cukrem i jajkami. Beat w mleku i wanilii, aż ciasto jest gładkie.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni
Masło i cukier ubić mikserem, aż będą lekkie i puszyste. Mieszanina powinna być zauważalnie jaśniejsza.
Dodawać jajka w temperaturze pokojowej po kolei, pozwalając każdemu jajku mieszać w mieszaninę masła przed dodaniem następnego. Beat in vanilla.
Wlać mieszankę mąki na przemian z mlekiem, mieszając do momentu włączenia.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 20 minut. Schłodzić ciasto na patelni przez 10 minut, a następnie odwrócić ciasto na stojaku drucianym do całkowitego ostygnięcia.
To ciasto można podawać tak, jak jest, posypane cukrem cukierniczym. Naprzemiennie tort przeciąć poziomo na pół i ułożyć warstwy razem z dżemem lub kremem.