Biszkopt Pomarańczowo-Migdałowy
Przepis pomarańczowy - migdałowe biszkopty może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 20 minut. Ten przepis służy 20 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka proszku do pieczenia, donice slivered migdały, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Sprawdza się jako bardzo przystępny deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Biszkopt Pomarańczowy Migdałowy, Biszkopt pomarańczowy migdałowy II, oraz Biszkopt Pomarańczowy Migdałowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać w małej misce; odstawić. Beat masło i cukier w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodać jajka, skórkę pomarańczową i wanilię; dobrze wymieszać. Stopniowo dodawać mieszankę mąki, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Wyrobić migdały w ciasto na mące. Ciasto podzielić na 2 równe porcje. Uformować każdą porcję w 12x2-calowy dziennik na wysmarowanej blasze do pieczenia.
Piec 20 do 25 minut lub do lekko rumiane.
Wyjąć z blachy do pieczenia.
Umieścić na desce do krojenia; cool 15 minut. Za pomocą ząbkowanego noża pokrój każdą kłódkę po przekątnej na plastry o grubości 1 cala.
Miejsce, pokroić boki w górę, na blasze do pieczenia.
Piec dodatkowe 10 minut z każdej strony lub do lekko tosty i suche.
Wyjąć z blachy do pieczenia. Cool on wire rack. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.