Biszkopt pasternakowy z chrupiącymi Kasztanami
Bisque pasternak z chrupiącymi Kasztanami może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.26 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 168 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Jeśli masz gałązki tymianku, cebulę, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Piernik Z Pasternakiem, Biszkopt Pasternakowy Pieczony W Miodzie, oraz Kiełki z kasztanami i chrupiącą pancettą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę, pasternak, ziemniaki i gałązki tymianku ugotować w 1 łyżeczce masła w rondlu 3-litrowym na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż zacznie brązowieć na dnie patelni, 4 do 5 minut. Doprawić solą i białym pieprzem, dodać bulion i wodę. Dusić, pod przykryciem, aż warzywa będą miękkie, o 20 protokół. Wyrzucić gałązki tymianku.
Zupa Puree w partiach w blenderze (należy zachować ostrożność podczas mieszania gorących płynów) i przenieść do miski. Powrót zupy do rondla z solą i białym pieprzem do smaku i zachować ciepło.
Kasztany Sauté w pozostałych 1 łyżeczki masła w małej patelni nonstick na umiarkowanie wysokim ogniu, często mieszając, aż rumiane i chrupiące, o 5 protokół.
Podawać zupę z kasztanami.
* Można zastąpić obrane świeżo Prażone kasztany orzechami pakowanymi próżniowo. * Zupę można przygotować 3 dni wcześniej i całkowicie schłodzić przed przykryciem i schłodzeniem. Kasztany podsmażyć tuż przed podaniem.
Każda porcja około 152 kalorii i 3 gram tłuszczu.