Biszkopt morelowo-czekoladowo-migdałowy może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz morele, cukier, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mało kto lubi ten deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Biszkopt Morelowo-Migdałowy, Migdałowy Morelowy Biscotti, oraz Biszkopty Z Morelą I Białą Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 i wyłóż dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia. W robocie kuchennym, mąka impulsowa, cukier, proszek do pieczenia i sól 5 do 6 razy, aby wymieszać. W małej misce, ubij razem roztopione masło, wanilię i jajka; dodaj do mieszaniny mąki i pulsuj 10 do 12 razy, aby uformować ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Wanilia
Masło
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Robot Kuchenny
Blacha Do Pieczenia
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Piekarnik
2
Ciasto wyłożyć do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
3
Dodać morele, migdały i czekoladę i dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Morela
Migdały
4
Wyłożyć ciasto na blachę do pieczenia i uformować na dwa 12-in.- długie bochenki. Lekko spłaszczyć blaty i piec, aż bochenki będą złote, ale dać lekko po naciśnięciu, 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
5
Wyjmij bochenki z piekarnika i zmniejsz temperaturę do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Niech bochenki ostudzić 5 minut, a następnie pokroić na przekątnej w 1/2-do 3/4-in.- grube plastry. Ułóż plastry płasko na blasze do pieczenia i piec, aż lekko rumiane, 10 do 15 protokół. Chłodne całkowicie na stojakach.