Biszkopt Morelowo-Czekoladowo-Migdałowy
Biszkopt morelowo-czekoladowo-migdałowy może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz morele, cukier, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mało kto lubi ten deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Biszkopt Morelowo-Migdałowy, Migdałowy Morelowy Biscotti, oraz Biszkopty Z Morelą I Białą Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 i wyłóż dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia. W robocie kuchennym, mąka impulsowa, cukier, proszek do pieczenia i sól 5 do 6 razy, aby wymieszać. W małej misce, ubij razem roztopione masło, wanilię i jajka; dodaj do mieszaniny mąki i pulsuj 10 do 12 razy, aby uformować ciasto.
Ciasto wyłożyć do dużej miski.
Dodać morele, migdały i czekoladę i dokładnie wymieszać.
Wyłożyć ciasto na blachę do pieczenia i uformować na dwa 12-in.- długie bochenki. Lekko spłaszczyć blaty i piec, aż bochenki będą złote, ale dać lekko po naciśnięciu, 25 do 30 minut.
Wyjmij bochenki z piekarnika i zmniejsz temperaturę do 32
Niech bochenki ostudzić 5 minut, a następnie pokroić na przekątnej w 1/2-do 3/4-in.- grube plastry. Ułóż plastry płasko na blasze do pieczenia i piec, aż lekko rumiane, 10 do 15 protokół. Chłodne całkowicie na stojakach.