Biszkopt Morelowo-Czekoladowo-Migdałowy

Biszkopt Morelowo-Czekoladowo-Migdałowy
Biszkopt morelowo-czekoladowo-migdałowy może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz morele, cukier, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mało kto lubi ten deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Biszkopt Morelowo-Migdałowy, Migdałowy Morelowy Biscotti, oraz Biszkopty Z Morelą I Białą Czekoladą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 i wyłóż dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia. W robocie kuchennym, mąka impulsowa, cukier, proszek do pieczenia i sól 5 do 6 razy, aby wymieszać. W małej misce, ubij razem roztopione masło, wanilię i jajka; dodaj do mieszaniny mąki i pulsuj 10 do 12 razy, aby uformować ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
WaniliaWanilia
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PiekarnikPiekarnik
2
Ciasto wyłożyć do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Dodać morele, migdały i czekoladę i dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MorelaMorela
MigdałyMigdały
4
Wyłożyć ciasto na blachę do pieczenia i uformować na dwa 12-in.- długie bochenki. Lekko spłaszczyć blaty i piec, aż bochenki będą złote, ale dać lekko po naciśnięciu, 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjmij bochenki z piekarnika i zmniejsz temperaturę do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Niech bochenki ostudzić 5 minut, a następnie pokroić na przekątnej w 1/2-do 3/4-in.- grube plastry. Ułóż plastry płasko na blasze do pieczenia i piec, aż lekko rumiane, 10 do 15 protokół. Chłodne całkowicie na stojakach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn