Biszkopt Mocha-Orzech Laskowy
Mocha-orzech laskowy Biscotti jest Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 105 kalorii. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka proszku do pieczenia, blanszowane orzechy laskowe, instant espresso w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Marmurowe Z Orzechami Laskowymi Mocha Z Ganache Z Kwaśną Śmietaną Mocha, Mocha-Pistacjowe Biscotti, oraz Mocha-Migdałowe Biscotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Mąkę, kakao w proszku, espresso w proszku, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól ubić w średniej misce. Beat masło i cukier w dużej misce z mikserem na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste, 3 do 5 protokół. Ubić jajka po kolei, następnie ubić wanilię. Zmniejszyć prędkość miksera do niskiej; dodać mieszaninę mąki i pokonać aż tylko włączone, a następnie ubić w orzechach laskowych.
Ciasto podzielić na pół i położyć na przygotowanej blasze do pieczenia. Lekko odkurzyć ręce i ciasto z mąką, a następnie kształtować każdy kawałek w 11-na-2-calowy dziennik, około 5 cali od siebie. Zamrozić do twardości, około 10 minut.
Przenieść do piekarnika i piec, aż nadmuchane i zestaw, 25 do 30 protokół.
Ostudzić 10 minut na blasze do pieczenia, a następnie przenieść dzienniki do deski do krojenia. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 325 stopni F.
Pokrój kłody poprzecznie 1/2 cala grubości. Ułóż plastry cut-side w dół na blasze do pieczenia. Powrót do piekarnika i piec, obracając ciasteczka w połowie, aż do wyschnięcia, o 40 protokół.
Przenieść do stojaka do całkowitego ostygnięcia(będą twardnieć, gdy ostygną).