Biszkopt Miodowo-Migdałowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc daj miód migdałowy Biscotti spróbować. Jedna porcja zawiera 184 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 32 i kosztuje 29 centów za porcję. 116 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, skórkę z cytryny, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Biszkopty z miodem, anyżem i migdałami, Migdałowe Biscotti, oraz Migdałowe Biscotti.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika na Środkową i górną pozycję i rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia z pergaminem. W średniej misce połączyć mąkę, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól; odstawić.
W dużej misce, ubić razem masło, jajka, i miód z mikserem elektrycznym, aż kremowy, o 3 protokół. Ubić w skórce cytrynowej i ekstrakcie z wanilii.
Dodaj suche składniki i beat aż tylko połączone. Wymieszaj migdały.
Ciasto podzielić na cztery równe części. Uformuj każdą część w 3-calowy kłodę.
Każdą kłódkę umyć jajkiem i obficie posypać cukrem.
Piec na złoty kolor, około 20 minut. Wyjmij ciasteczka z piekarnika i zmniejsz temperaturę do 149°.
Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, Wytnij każdy log na odchylenie, aby utworzyć ciasteczka o szerokości 1 cala.
Miejsce ciasteczka wyciąć stronę w dół na blasze do pieczenia i piec do tosty, 15-20 minut więcej.
Pozostaw do ostygnięcia przez 5 minut, a następnie przenieś na stojak z drutu, aby zakończyć chłodzenie. Ciasteczka będą przechowywane w hermetycznym pojemniku przez okres do 1 tygodnia.