Biszkopt Kukurydziany Z Daktylami I Migdałami

Biszkopt Kukurydziany Z Daktylami I Migdałami
Biszkopt kukurydziany z daktylami i migdałami to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 24. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz pod ręką migdały, mąkę, skórkę pomarańczową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Biscotti Z Mąki Kukurydzianej, Biscotti Z Mąki Kukurydzianej, oraz Daktyle Zawijane W Boczek Z Migdałami dla podobnych receptur.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn