Biszkopt jabłkowy karmelowy od Duncan Hines®
Jabłko karmelowe Biscotti od Duncan Hines® może być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 36 i kosztuje 10 centów za porcję. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać wodę, jajka, ciasto jabłkowo-karmelowe mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Mieszanki Do Ciast Duncan Hines, Neapolitańska Krówka i wycieczka do kuchni testowej Duncan Hines, oraz Jabłkowe batoniki owsiane z sosem cynamonowo-karmelowym {i niesamowity karmelowy dip jabłkowy!}.
Instrukcje
Połącz składniki, aż powstanie ciasto.
Ciasto podzielić na 2 kawałki i zwinąć w kłody.
Umieścić na blasze wyłożonej pergaminem.
Delikatnie spłaszczyć dzienniki do jednego cala grubości i trzy cale szerokości.
Piec 325 stopni F przez około 25 minut lub do jędrności.
Ostudzić przez 5 minut, pokroić i ponownie piec przez 15 minut do wyschnięcia.
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Chianti. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Caposaldo Chianti]()
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.