Biszkopt jabłkowy z kasztanami to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Ta zupa ma 151 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mniej sodu rosół z kurczaka, pieprz, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Podobne przepisy to Biszkopt pasternakowy z chrupiącymi Kasztanami, Koper Włoski Jabłko Bisque, oraz Jabłko Dynia Bisque.
Instrukcje
1
Rozgrzać masło i olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i posiekany tymianek; gotować 10 minut lub aż cebula będzie miękka, często mieszając. Wymieszać bulion i jabłka; przykryć i gotować 30 minut, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj wodę, kasztany, sherry, sól i czarny pieprz. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiej; gotować na wolnym ogniu, odkryte, 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
KASZTANY JADALNE
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Zdjąć z ognia; ostudzić 5 minut.
5
Połowę mieszanki jabłek umieścić w blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wlać puree bisque do dużej miski. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną jabłek. Powrót bisque na patelnię; gotować na małym ogniu 5 minut lub po prostu do ogrzania.