Biszkopt Czekoladowo-Orzechowy

Biszkopt Czekoladowo-Orzechowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich,więc spróbuj ciastek czekoladowo-orzechowych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. Ten przepis służy 36. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako deser. Mieszanka holenderskiego procesu kakao, orzechy laskowe, mąka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Herbatniki Orzechowo-Czekoladowe, Biszkopt Czekoladowo-Orzechowy, oraz Czekolada Z Orzechami Laskowymi Biscotti.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. lekko nasmarować arkusz cookie. W dużej misce, połączyć cukier i masło; beat do światła i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Pliki CookiePliki Cookie
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
PiekarnikPiekarnik
2
Dodaj wanilię i jajka; dobrze zmiksuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
JajkoJajko
3
Dodać mąkę, kakao i proszek do pieczenia; dobrze wymieszać. Wymieszać z prażonymi orzechami laskowymi i kawałkami czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Podziel ciasto na pół; kształt każdy na 10-calowy dziennik.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
5
Umieść dzienniki 5 cali od siebie na nasmarowanym arkuszu cookie; spłaszczyć każdy do 3 cali szerokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec w temperaturze 177°. przez 20 do 25 minut lub do jędrności po dotknięciu w centrum. Schłodzić na blasze przez 10 minut. Z ząbkowanym nożem, pokroić po przekątnej na 1/2-calowe plastry. Ułóż plastry, przyciąć stronę w dół, na tym samym arkuszu ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Wróć do piekarnika; piec 10 minut. Obróć plastry nad; piec dodatkowe 5 do 10 minut lub aż wycięte boki są lekko rumiane i chrupiące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Usuń z arkusza cookie; umieść na stojaku z drutu. Schłodzić 10 minut lub do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
9
Umieść powłokę cukierków w małej misce bezpiecznej dla mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa na wysokiej przez 45 sekund, mieszając raz, lub aż stopi się i gładka. Jeśli to konieczne, kuchenka mikrofalowa dodatkowe 20 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kora MigdałowaKora Migdałowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Mżawka nad biszkoptem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn