Biszkopt Czekoladowo-Orzechowy

Biszkopt Czekoladowo-Orzechowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich,więc spróbuj ciastek czekoladowo-orzechowych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. Ten przepis służy 36. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako deser. Mieszanka holenderskiego procesu kakao, orzechy laskowe, mąka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Herbatniki Orzechowo-Czekoladowe, Biszkopt Czekoladowo-Orzechowy, oraz Czekolada Z Orzechami Laskowymi Biscotti.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. lekko nasmarować arkusz cookie. W dużej misce, połączyć cukier i masło; beat do światła i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Pliki CookiePliki Cookie
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PiekarnikPiekarnik
2
Dodaj wanilię i jajka; dobrze zmiksuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
JajkoJajko
3
Dodać mąkę, kakao i proszek do pieczenia; dobrze wymieszać. Wymieszać z prażonymi orzechami laskowymi i kawałkami czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Podziel ciasto na pół; kształt każdy na 10-calowy dziennik.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
5
Umieść dzienniki 5 cali od siebie na nasmarowanym arkuszu cookie; spłaszczyć każdy do 3 cali szerokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec w temperaturze 177°. przez 20 do 25 minut lub do jędrności po dotknięciu w centrum. Schłodzić na blasze przez 10 minut. Z ząbkowanym nożem, pokroić po przekątnej na 1/2-calowe plastry. Ułóż plastry, przyciąć stronę w dół, na tym samym arkuszu ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Wróć do piekarnika; piec 10 minut. Obróć plastry nad; piec dodatkowe 5 do 10 minut lub aż wycięte boki są lekko rumiane i chrupiące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Usuń z arkusza cookie; umieść na stojaku z drutu. Schłodzić 10 minut lub do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
9
Umieść powłokę cukierków w małej misce bezpiecznej dla mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa na wysokiej przez 45 sekund, mieszając raz, lub aż stopi się i gładka. Jeśli to konieczne, kuchenka mikrofalowa dodatkowe 20 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kora MigdałowaKora Migdałowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
10
Mżawka nad biszkoptem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn