Biszkopt cytrynowy z kwaśną cytrynową mżawką

Biszkopt cytrynowy z kwaśną cytrynową mżawką
Przepis cytrynowy biszkopt z kwaśną cytrynową mżawką jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 111 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, cukier, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mało kto lubi ten deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Biszkopt cytrynowy z kwaśną cytrynową mżawką, Przegrzebki z cytrynową mżawką, oraz Ciasto Cytrynowe Mżawka.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Mąkę, cukier i proszek do pieczenia wymieszać w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Połącz skórkę, 1 łyżkę soku z cytryny, ekstrakt, olej i jajka i dodaj do mieszaniny mąki, mieszając do dobrze wymieszanego (ciasto będzie suche i kruche). Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię; zagnieść lekko 7 do 8 razy. Podziel ciasto na pół. Uformuj każdą porcję w rolkę o długości 8 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
EkstraktEkstrakt
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
WołowinaWołowina
RolkaRolka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Umieść rolki 6 cali od siebie na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania; spłaszczyć każdą rolkę do grubości 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjąć rolki z blachy do pieczenia; ostudzić przez 10 minut na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
8
Pokrój każdą rolkę po przekątnej na plastry 15 (1/2 cala).
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
9
Umieść plastry, ściąć boki w dół, na blasze do pieczenia. Obniżyć temperaturę piekarnika do 325; piec przez 10 minut. Odwróć ciasteczka; piec dodatkowe 10 minut (ciasteczka będą lekko miękkie w środku, ale twardnieją, gdy ostygną).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
10
Wyjąć z blachy do pieczenia i całkowicie ostudzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
11
Połączyć 1 łyżkę soku z cytryny i cukru pudru, i skropić biszkopty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
BiscottiBiscotti
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn