Biszkopt Chiński (Pieczony, Nie Gotowany Na Parze)

Biszkopt Chiński (Pieczony, Nie Gotowany Na Parze)
Chiński biszkopt (pieczony, nie na parze) może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 67 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 595 kalorii, 12g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz mąkę tortową marki softasilk, krem z kamienia nazębnego, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Biszkopt Na Parze (Sojowy Zing Dan Gow), Biszkopt z syropem cytrynowo-waniliowym, oraz Gotowany na parze biszkopt waniliowy z sosem z toffi i kremem dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn