Biszkopt Chiński (Pieczony, Nie Gotowany Na Parze)
Chiński biszkopt (pieczony, nie na parze) może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 67 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 595 kalorii, 12g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz mąkę tortową marki softasilk, krem z kamienia nazębnego, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Biszkopt Na Parze (Sojowy Zing Dan Gow), Biszkopt z syropem cytrynowo-waniliowym, oraz Gotowany na parze biszkopt waniliowy z sosem z toffi i kremem dla podobnych receptur.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc]()
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc-Napa Valley ma brzoskwinię i owoce tropikalne, które są natychmiast na nosie, z niezbędną nutą plastra miodu (tradycyjny charakter odmianowy) i mniejszą ekspresją jabłek i cytrusów. Na podniebieniu aromaty są odzwierciedlone i mają jeszcze silniejszą obecność dzięki egzotycznym cytrusowym nutom żółtego jabłka, które nadają mu dokładną cierpkość. Tekstura jest delikatna, a smaki rozszerzają się z odrobiną soli mineralnej, co prowadzi do jasnej, ostrej kwasowości, dodając orzeźwiającego charakteru wina. Rozkwita i zwiększy złożoność dzięki dodatkowemu czasowi butelkowania.