Biszkopt brzoskwiniowy do góry nogami
Jeśli masz mniej więcej 1 godzina i 25 minut do spędzenia w kuchni, Odwrócona brzoskwiniowa gąbka może być wybitnym lacto ovo vegetarian przepis do wypróbowania. Ta przystawka ma 289 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15 i kosztuje 45 centów za porcję. 78 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jeśli masz pastę waniliową, maliny punnet, jogurt naturalny pot i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Grillowany biszkopt z kompot brzoskwiniowo-wiśniowym, Ciasto Brzoskwiniowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto Brzoskwiniowe Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik do 180C / 160C wentylator / Gaz
Nasmarować blachę do pieczenia lub pieczenia o wymiarach 20 x 30 cm i wyłożyć pergaminem do pieczenia.
Posypać mieszanką cukier-mąka. Wepchnij malinę lub wiśnię do jamy każdej połowy brzoskwini, a następnie umieść brzoskwinie, ścięte bokiem w dół, w puszce.
Aby ciasto biszkoptowe ubić masło, mąkę, cukier, proszek do pieczenia, jajka, jogurt i wanilię w dużej misce z elektryczną trzepaczką, aż nie będzie grudek. Wymieszać łyżką do puszki, nad i wokół brzoskwiń, następnie piec przez 50 min-1 godz aż się zrumienią i wyrośnie, a szaszłyk włożony wyjdzie czysty.
Ostudzić krótko, a następnie ostrożnie uruchomić nóż sztućce na krawędziach, aby zwolnić wszelkie zakleszczone kawałki. Ciasto obrócić na deskę i pokroić w kwadraty. Pyszne jedzone na ciepło z lodami.