Bistro Szparagi Twisty
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szparagów w Bistro. Ten wegański przepis służy 16 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 134 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz szparagi, czosnek, wegański majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bistro Bouillabaisse, Bistro Burgers, oraz Bistro Burger dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć wszystkie składniki sosu i wymieszać do blended. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.Na skrętki Rozgrzej piekarnik do 204°. szparagi gotuj na parze przez 5 minut w garnku z wrzącą wodą.
Przenieść natychmiast do miski z zimną wodą, aby zatrzymać proces gotowania. Pat dry.Rozwiń arkusz ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej.
Pokroić i wyjąć jedną trzecią ciasta do innego użycia. Powinien zostać prostokąt o wymiarach 6 X 9 cali.
Rozprowadzić musztardę równomiernie na cieście francuskim.
Pokroić w 16 pasków o szerokości około 1/2 cala na krótkim boku ciasta.Używając jednego paska ciasta i jednej łodygi szparagów, zaczynając od końca łodygi, owinąć ciasto po przekątnej wokół szparagów, pozostawiając miejsce między ciastem.Ułóż na blasze do pieczenia i powtórz, umieszczając je około 1 cala od siebie, aż szparagi i ciasto zostaną zużyte.
Piec 18 do 20 minut, lub do złotego.
Podawać na gorąco z sosem zanurzeniowym z boku.