Bistro Szparagi Twisty

Bistro Szparagi Twisty
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szparagów w Bistro. Ten wegański przepis służy 16 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 134 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz szparagi, czosnek, wegański majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bistro Bouillabaisse, Bistro Burgers, oraz Bistro Burger dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć wszystkie składniki sosu i wymieszać do blended. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.Na skrętki Rozgrzej piekarnik do 204°. szparagi gotuj na parze przez 5 minut w garnku z wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Przenieść natychmiast do miski z zimną wodą, aby zatrzymać proces gotowania. Pat dry.Rozwiń arkusz ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Pokroić i wyjąć jedną trzecią ciasta do innego użycia. Powinien zostać prostokąt o wymiarach 6 X 9 cali.
4
Rozprowadzić musztardę równomiernie na cieście francuskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Muenster, Przekrojony Na PółSer Muenster, Przekrojony Na Pół
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
5
Pokroić w 16 pasków o szerokości około 1/2 cala na krótkim boku ciasta.Używając jednego paska ciasta i jednej łodygi szparagów, zaczynając od końca łodygi, owinąć ciasto po przekątnej wokół szparagów, pozostawiając miejsce między ciastem.Ułóż na blasze do pieczenia i powtórz, umieszczając je około 1 cala od siebie, aż szparagi i ciasto zostaną zużyte.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6
Piec 18 do 20 minut, lub do złotego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Podawać na gorąco z sosem zanurzeniowym z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn