Bistro Szparagi Twisty

Bistro Szparagi Twisty
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szparagów w Bistro. Ten wegański przepis służy 16 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 134 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz szparagi, czosnek, wegański majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bistro Bouillabaisse, Bistro Burgers, oraz Bistro Burger dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć wszystkie składniki sosu i wymieszać do blended. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.Na skrętki Rozgrzej piekarnik do 204°. szparagi gotuj na parze przez 5 minut w garnku z wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Przenieść natychmiast do miski z zimną wodą, aby zatrzymać proces gotowania. Pat dry.Rozwiń arkusz ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Pokroić i wyjąć jedną trzecią ciasta do innego użycia. Powinien zostać prostokąt o wymiarach 6 X 9 cali.
4
Rozprowadzić musztardę równomiernie na cieście francuskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Pokroić w 16 pasków o szerokości około 1/2 cala na krótkim boku ciasta.Używając jednego paska ciasta i jednej łodygi szparagów, zaczynając od końca łodygi, owinąć ciasto po przekątnej wokół szparagów, pozostawiając miejsce między ciastem.Ułóż na blasze do pieczenia i powtórz, umieszczając je około 1 cala od siebie, aż szparagi i ciasto zostaną zużyte.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Piec 18 do 20 minut, lub do złotego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Podawać na gorąco z sosem zanurzeniowym z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn