Bistro Catfish
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Bistro Sum może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 468 kalorii, 68g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 9,36 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 67% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Mieszanka suszonych na słońcu pomidorów, czosnku, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 89%. Podobne przepisy to Bistro Catfish, Bistro Burgers, oraz Sałatka Bistro.
Instrukcje
Podgrzać 2 łyżki oleju reserved na dużej patelni, na średnim ogniu.
Podsmaż czosnek przez 1 do 2 minut lub do złotego koloru.
Posyp obie strony ryby solą i pieprzem.
Umieść rybę na patelni; przykryć, i gotować przez 8 do 10 protokół, lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Dodaj szpinak i suszone pomidory na patelni.Przykryć i gotować przez 1 do 2 minut, lub aż szpinak zwiędnie, ale nadal jasnozielony.
Szpinak ułożyć na talerzu; na wierzch polać filetami rybnymi.
Mżawka kapie z patelni na wierzchu i podawać.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Sum w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.