Bisquick ® Velvet Crumb Cake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc wypróbuj Bisquick ® Velvet Crumb Cake. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jajko, cukier granulowany, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Aksamitne Ciasto Okruchowe, Red Velvet Crumb Muffins, oraz Paski Aksamitno-Okruchowe Siedmiowarstwowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. tłuszcz i mąka 9-calowy Okrągły patelnia ciasto lub 8-calowy kwadratowy patelni. W dużej misce, beat Bisquick mix, cukier granulowany, 1/2 szklanki mleka, skracanie, wanilia i jajko z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, skrobanie miski stale. Beat na średniej prędkości 4 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec 30 do 35 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta; lekko ostudzić.
W małej misce wymieszaj kokos, brązowy cukier, orzechy, masło i 2 łyżki mleka.
Rozłóż polewę na cieście. Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. Broil o 3 cale od ciepła o 3 minut lub aż złoty kolor.