Dynia i krewetki Bisque jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 8. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, bulion z kurczaka, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest dobre. Spróbuj Bisque z dyni i krewetek, Zupa Z Krewetek, oraz Zupa Z Krewetek dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Krewetki: skórki i devein krewetki, zastrzegając muszle. Przykryć krewetki i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki
Muszle Makaronu
Krewetki
2
Rozgrzać oliwę z oliwek w średnim (3-quart) patelni o dużym dnie na dużym ogniu, aż zacznie dymić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Dodaj muszle krewetek na patelni i gotować, stale mieszając, aż zmienią się głęboko pomarańczowy i dopiero zaczynają się brązowy, 3 do 4 protokół. Ten krok-patelnia pieczenie muszli-daje czas dużo jego smak, więc trochę czasu, aby to zrobić ostrożnie. Prażone muszle powinny uwalniać skoncentrowany, Tasty, krewetkowy aromat, który wypełni twoją kuchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowy
Muszle Makaronu
Krewetki
Stado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj wino do patelni, najpierw wyłączając Płomienie gazowe, aby zapobiec zapaleniu alkoholu, a następnie gotuj na średnim ogniu, aż cała ciecz odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Alkohol
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodaj bulion z kurczaka, szafran, seler, cebula, liście laurowe i szałwia. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do najniższego ustawienia. Częściowo przykryć patelnię i gotować delikatnie przez 30 minut. Przecedzić wywar przez drobne sito, naciskając na ciała stałe tylną częścią łyżki, aby wydobyć cały płyn. Rondel wypłukać i wlać do niego bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado
Liście Laurowe
Ekstrakt
Szafran
Seler
Cebula
Szałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Sito
Patelnia
1
Ubić dynię, śmietanę, sól (pominąć, jeśli za pomocą konserwy zasobów), i cayenne do krewetek zasobów. Doprowadzić zupę na wolnym ogniu, a następnie gotować bardzo delikatnie odkryte na małym ogniu przez 10 minut. Wymieszać sok z cytryny, posmakować, doprawić czarnym pieprzem i więcej soli w razie potrzeby. (Zupę można przygotować do tego momentu do 1 dnia przed przechowywaniem w lodówce. Przechowywać obrane krewetki w zamykanej torbie Zakopane w misce z lodem w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Stado
Sok Z Cytryny
Mielony Pieprz Cayenne
Dynia
Krewetki
Krem
Sól
Zupa
Lód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
1
Wlać oliwę z oliwek do dużej patelni sauté umieszczonej na średnim ogniu. Gdy gorące, dodać zastrzeżone krewetki i szałwia i gotować, podrzucając często, aż krewetki jest po prostu gotowane przez, różowy, i już półprzezroczyste, ale nie zwinięte w koło, 2 do 3 minuty. Powinny nadal mieć czułe przystawki, gdy je ugryziesz. Ułóż krewetki w rozgrzanych miseczkach do serwowania lub tureen. Przynieś zupę z powrotem na wolnym ogniu, a następnie kadzi ją nad krewetkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Krewetki
Szałwia Lekarska
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Chochla
Patelnia
2
Serwuj od razu.
3
Zmienność
4
Zastąp przecier z dyni, taki jak butternut lub żołądź.