Biscochitos
Biscochitos może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 60 i kosztuje 6 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 33 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 92 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, nasiona anyżu, smalec i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wytopione Tłuste Biscochitos, Autentyczne Biscochitos, oraz Mi Tierra Biscochitos dla podobnych receptur.
Instrukcje
W mikserze stojącym, śmietanę razem smalec i cukier na średniej prędkości, aż będą puszyste. Z mikserem na niskim poziomie, dodać jajko, ekstrakt waniliowy, brandy i nasiona anyżu i wymieszać do uzyskania jednorodności.
Dodaj mąkę, sól i proszek do pieczenia i wymieszaj, aż ciasto uformuje się w spójną kulkę.
Uformuj ciasto na dwa cylindry o średnicy około 1 1/2 do 2 cali. Schłodzić przez 2 godziny lub szczelnie owinąć folią i przechowywać w lodówce do 3 dni. W celu dłuższego przechowywania zamrozić kłody szczelnie owinięte przez kilka miesięcy. Rozmrażać w lodówce przez 1 dzień przed użyciem.
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Połączyć cukier i cynamon w małej misce i odstawić.
Wytnij cylindry na dyski 1/4 cala i na arkuszach ciasteczek, pozostawiając 1/2 cala przerwy między ciasteczkami.
Piec na złoty kolor, o 12 protokół.
Zanurz Brzeg każdego ciastka w mieszaninie cukru cynamonowego.
Pozostaw do ostygnięcia na stojakach i przechowuj w temperaturze pokojowej w szczelnym pojemniku do 5 dni.