Bill Nicholson ' s Krispy Kreme budyń chlebowy z sosem maślanym Rum
Bill Nicholson Krispy Kreme chleb budyń z sosem maślanym Rum może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 442 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.05 za porcję. Mieszanka rodzynek, cukru cukierniczego, rumu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis od Foodnetwork ma 124 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Krispy Kreme Budyń Chlebowy, Krispy Kreme budyń chlebowy z espresso bitą śmietaną, oraz Krispy Kreme Glazed Donut dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Pączki kostki do dużej miski.
Na wierzch pączków wlać inne składniki i pozostawić do namoczenia na kilka minut.
Wszystkie składniki wymieszać, aż pączki w miarę możliwości wchłoną płyn.
Piec przez około 1 godzinę, aż środek się galaretuje. Top z sosem maślanym rumem.
Roztopić masło i powoli wymieszać z cukrem cukierniczym.
Dodać rum i podgrzać do bąbelków.