Big m ' s Grillowana jagnięcina pomarańczowa

Big m ' s grillowane pomarańczowe jagnięce Kabobs może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 379 kalorii, 29g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $4.67 za porcję. 4 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka soku pomarańczowego, nasiona kolendry, mięso jagnięce i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć likieru pomarańczowego można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomarańczowo-truflowe Grand Marnier jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Grillowane Kaboby Jagnięce, Sałatka Z Jagnięciny I Pomarańczy, Cebuli I Rukoli, oraz Morelowe Grillowane Jagnięce Kaboby.
Instrukcje
Umieścić mięso jagnięce w dużej niemetalicznej misce. Posiekaj kolendrę w moździerzu i tłucz, a następnie wcieraj w mięso.
Wlać sok pomarańczowy i Likier pomarańczowy na mięso, i wymieszać w mielonym pieprzu chile i posiekanej pomarańczy. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 24 godziny. Obróć mięso co kilka godzin.
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Jagnięcinę i kawałki pomarańczy wyjąć z marynaty, a marynatę przełożyć do małego rondla. Odstaw marynatę na bok. Nawlecz kostki jagnięce na szaszłyki, na przemian z kawałkami pomarańczy, a zaczynając i kończąc kawałkiem pomarańczy.
Na grillu umieścić rondel z marynatą i doprowadzić do wrzenia. Kontynuuj gotowanie aż do uzyskania lepkiego, ale płynnego sosu.
Gdy marynata dojdzie do wrzenia, umieść szaszłyki na grillu. Gotować powoli, aż lekko zwęglone, i gotowane według własnych upodobań.
Przełóż szaszłyki do ciepłego naczynia i przykryj przez 5 minut.
Podawać z sosem pomarańczowym, udekorowanym gałązkami świeżej kolendry.