Big Game Spicy Beer Cheese Soup
Big Game Spicy Beer Cheese Soup może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 419 kalorii, 20g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.79 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz mielony pieprz cayenne, marchew, cebula w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Dzień Ojca. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 20 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pikantny Dip Piwno-Serowy, Gra dzień piwo bachory, oraz Slow Cooker Spicy Sausage & Beer Cheese Dip.
Instrukcje
Roztopić masło z oliwą z oliwek w dużym garnku do zupy lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Gotować i mieszać seler, marchew, i czosnek do miękkości, o 8 protokół.
Wlać rosół z kurczaka, piwo, sos Worcestershire, ostry sos pieprzowy, biały pieprz,musztarda w proszku, cebula w proszku, czosnek w proszku, i pieprz cayenne; trzepaczka do połączenia.
Zmiksować mieszankę za pomocą blendera ręcznego, aż będzie gładka. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu 15 minut.
Wymieszaj śmietanę z rosołu i zupę serową Cheddar; przynieś zupę z powrotem na wolnym ogniu.
Wymieszać ser topiony i pozostawić do rozpuszczenia. Kiedy się stopi, powoli wymieszać w pepperjack i ostrych serów Cheddar, trochę na raz, pozwalając każdemu dodatkowi stopić się do zupy przed dodaniem następnego.
Dusić zupę na małym ogniu, aż ser całkowicie stopi się i smaki mają mieszane, 15 do 20 więcej minut.