Big Game Nachos
Big Game Nachos to bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 8. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 327 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz taco bellâ® refried fasola, pomidor, sałata i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dzień Gry Załadowane Nachos, Game Day nachos z kurczaka z awokado, oraz Game Day Cinnamon Sugar Nachos {&Fruit Salsa} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brązową mieloną wołowinę, a następnie dodać mieszankę przypraw taco zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Rozgrzać rozgrzaną fasolę na oddzielnej patelni.
Ułóż dno naczynia do pieczenia 8 x 11 z warstwą chipsów tortilla. Drop łyżki mięsa, fasoli, salsy, cebuli, jalapenos i 1/3 sera. Powtórz jeszcze trzy razy dla czterech warstw.
Piec w temperaturze 177° przez 15-20 minut.
Wyjąć z piekarnika i top z rozdrobnioną sałatą i pokrojonymi w kostkę pomidorami.
Podawać ze śmietaną, salsą i guacamole, w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 58 dolarów za butelkę.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.