Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 469 kalorii, 21g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Jeśli 2,33 zł za porcję spada w budżecie, Big Daddy ' s Sweet Corn Spoon Bread może być wybitny bezglutenowe przepis do wypróbowania. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz ser mozzarella, pieprz cayenne, masło, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kukurydza Bezglutenowe Słodkie Ziemniaki Łyżka Chleb, Chleb Kukurydziany Łyżka, oraz Chleb Kukurydziany Łyżka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Połącz kukurydzę i jajka w blenderze i puree, aż będą gęste i gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Przełożyć puree do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać masło, cukier i mleko i złożyć delikatnie włączyć dobrze. Wymieszać z serem mozzarella i boczkiem.