Big Bud ' s Beer Can Chicken
Big Bud ' s Beer Can Chicken może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 768 kalorii, 50g białka, oraz 57 g tłuszczu każdy. Na $3.0 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać oregano, piwo, papryka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Smażony kurczak z piwem-piwo dodaje bardzo aromatyczny i ziemski smak do tak wielu rzeczy. Smażony kurczak z piwem jest bajeczny, Duże i puszyste pieczone naleśniki z maślanką, oraz Kurczak Z Puszki Po Piwie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°. opłucz kurczaka zimną wodą i osusz ręcznikami papierowymi.
Połącz oregano, czosnek i cebula w proszku, papryka, imbir, szałwia, sól i pieprz w małej misce. Połowę mieszanki przypraw Rub wewnątrz jamy kurczaka. Delikatnie oddzielić skórę od piersi kurczaka i wcierać resztę mieszanki na mięso, pod skórą.
Otworzyć piwo i wylać około 1/2 szklanki. Wrzuć czosnek do puszki.
Umieść wnękę kurczaka nad puszką piwa i ustaw kurczaka, może zejść z boku, na dużej patelni bezpiecznej dla piekarnika.
Umieść 2 lub 3 plastry boczku w górnej części szyjki kurczaka, a pozostałe 5 lub 6 plastrów boczku osłoń Na Zewnątrz kurczaka.
Piecz kurczaka przez 10 minut. Obniżyć temperaturę do 163° i piec przez 1 godzinę lub aż temperatura wewnętrzna w najgrubszej części uda zarejestruje165 na termometrze natychmiastowego odczytu.
Odstawić na 5 do 10 minut.
Wyjąć boczek i podawać kurczaka w całości, rozdrobnione, lub pokroić na porcje.