Big Blue Burgers
Przepis duże niebieskie hamburgery mogą być wykonane w około 24 minuty. To danie główne ma 793 kalorii, 45g białka, oraz 55g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Za $4.55 za porcję, ten przepis okładki 38% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 75 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś przyprawę do steków, pietruszkę z płaskimi liśćmi, chrupiące bułki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 85%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Big Blue Burgers, Big Blue Buffalo Jala' Poppers, oraz Duże Burgery Wołowe dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Połącz pierwsze 4 składniki i podziel mięso na 4 równe ilości. Podczas formowania każdego pasztecika wbij stos sera pleśniowego w środek mięsa i delikatnie uformuj placek wokół sera.
Posmaruj lub skrop burgery oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i grilluj na wewnętrznym grillu elektrycznym podgrzanym do wysokiej temperatury przez 7 do 8 minut z każdej strony. Na grillu na świeżym powietrzu gotuj 6 minut z każdej strony 6 cali od rozżarzonych węgli lub na średnim ogniu gazowym przy zamkniętej pokrywie grilla. Aby przygotować bez dodatkowego oleju, podsmaż 4 cale od brojlerów 7 minut z każdej strony.
Podawaj hamburgery na podzielonych bułkach z sałatą, pomidorem i dressingiem z sera pleśniowego.
Polecane wino: Merlot, Malbec, Zinfandel
Burger można łączyć z Merlot, Malbec i Zinfandel. Merlot doskonale sprawdzi się w klasycznym burgerze ze standardowymi dodatkami. Odważniejsze dodatki wymagają odważniejszych win, takich jak malbec lub pieprzny zinfandel. Jednym z win, które można spróbować, jest Cupcake Vineyards Merlot. Ma 4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Cupcake Vineyards Merlot]()
Cupcake Vineyards Merlot
Pozyskiwany z winnic na środkowym wybrzeżu Kalifornii, nasz Merlot jest eleganckim wyrazem winogron. Pełne, ale gładkie wino pokazuje aromaty dojrzałej śliwki, czerwonych porzeczek ze smakami jagód i czerwonych wiśni, które ewoluują w dekadencki poziom kakao, przypraw i espresso.