Big-batch Creamy Seafood Casserole

Big-batch Creamy Seafood Casserole
Big-batch Creamy Seafood Casserole to pescatarian przepis z 165 porcjami. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka wina, cebuli, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 4 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowa Zapiekanka Z Owocami Morza, Zapiekanka z owocami morza lub pyszna zapiekanka z tuńczykiem, oraz Zapiekanka z owocami morza *dla tych, którzy nie lubią owoców morza* dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podzielić filiżankę oleju między 2 duże garnki i podgrzać na średnim ogniu. Podzielić cebulę, marchew, pasternak, i seler między garnki i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, 18 do 20 protokół. Dzieląc równomiernie, posypać mąką i gotować, mieszając, przez 1 minutę (nie pozwól przyciemnić). Podzielić wino między garnki i gotować na wolnym ogniu przez 1 minutę.Śmietanę podzielić między garnki, doprawić 1 łyżeczką soli i łyżeczką pieprzu i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Cienki-Cienki-
2
Zdjąć z ognia i, dzieląc równomiernie, wymieszać natkę pietruszki. Podzielić mieszaninę warzyw między cztery 8-calowe kwadratowe naczynia do pieczenia i ostudzić.W międzyczasie umieść ziemniaki w dużym garnku i dodaj wystarczającą ilość zimnej wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i dodać 1 łyżkę soli. Zmniejszyć ogień i dusić do miękkości, 15 do 18 protokół. Rezerwa 3 szklanki wody do gotowania, odsączyć ziemniaki i zwrócić je do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
1
Upiec zapiekankę na obramowanej blasze do pieczenia w 375 F, aż złoty brąz, 20 do 25 minutes.To zamrozić i ugotować później: zamrożoną zapiekankę, szczelnie zamkniętą, zamrozić do 3 miesięcy. Gotować, rozmrozić zapiekankę i piec, odkryte, na obramowanej blasze do pieczenia w 375 F aż do ogrzania i złoty kolor, 40 do 45 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 4 m.
Porcje165
Ocena Zdrowia4
Magazyn