Big-batch Creamy Seafood Casserole

Big-batch Creamy Seafood Casserole
Big-batch Creamy Seafood Casserole to pescatarian przepis z 165 porcjami. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka wina, cebuli, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 4 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowa Zapiekanka Z Owocami Morza, Zapiekanka z owocami morza lub pyszna zapiekanka z tuńczykiem, oraz Zapiekanka z owocami morza *dla tych, którzy nie lubią owoców morza* dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podzielić filiżankę oleju między 2 duże garnki i podgrzać na średnim ogniu. Podzielić cebulę, marchew, pasternak, i seler między garnki i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, 18 do 20 protokół. Dzieląc równomiernie, posypać mąką i gotować, mieszając, przez 1 minutę (nie pozwól przyciemnić). Podzielić wino między garnki i gotować na wolnym ogniu przez 1 minutę.Śmietanę podzielić między garnki, doprawić 1 łyżeczką soli i łyżeczką pieprzu i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2
Zdjąć z ognia i, dzieląc równomiernie, wymieszać natkę pietruszki. Podzielić mieszaninę warzyw między cztery 8-calowe kwadratowe naczynia do pieczenia i ostudzić.W międzyczasie umieść ziemniaki w dużym garnku i dodaj wystarczającą ilość zimnej wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i dodać 1 łyżkę soli. Zmniejszyć ogień i dusić do miękkości, 15 do 18 protokół. Rezerwa 3 szklanki wody do gotowania, odsączyć ziemniaki i zwrócić je do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
1
Upiec zapiekankę na obramowanej blasze do pieczenia w 375 F, aż złoty brąz, 20 do 25 minutes.To zamrozić i ugotować później: zamrożoną zapiekankę, szczelnie zamkniętą, zamrozić do 3 miesięcy. Gotować, rozmrozić zapiekankę i piec, odkryte, na obramowanej blasze do pieczenia w 375 F aż do ogrzania i złoty kolor, 40 do 45 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 4 m.
Porcje165
Ocena Zdrowia4
Magazyn