Big Bad Burgers
Przepis Big Bad hamburgery może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 700 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 105 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, cebulę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Duże i puszyste pieczone naleśniki z maślanką, Burgery Nadziewane boczkiem i serem (Jucy Lucy Burgers), oraz Burgery tatarskie-są to smaczne małe burgery, które każdy pokocha.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na duże ciepło i lekko nasmaruj ruszt.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Ugotować i wymieszać cebulę i grzyby w roztopionym maśle, aż cebula będzie bardzo miękka i zacznie brązowieć, 10 do 15 minut.
Posypać brązowy cukier na mieszaninie i kontynuować gotowanie, aż cebula karmelizować, 5 do 10 minut więcej; zdjąć z ognia i odstawić.
Wymieszać mieloną wołowinę, jajko, bułka tarta, chrzan, SOS stek, sos Worcestershire, czosnek, suszona cebula, sól, i czarny pieprz w misce; kształt na 4 paszteciki o 6 cali szerokości i 1/2 cala grubości.
Hamburgery gotować na rozgrzanym grillu, aż całkowicie rumiane, o 3 protokół na stronę. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować hamburgery kolejne 3 minut na stronę, posypując każdy burger z plasterkiem sera pepperjack na ostatnią chwilę gotowania.
Top każdy burger z około 1/4 mieszanki pieczarek i cebuli, 3 kawałki boczku, i 1 łyżka guacamole służyć.