Bibimbap
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Bibimbap. Na 3,73 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 714 kalorii, 43g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni koreańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ryż, nasiona sezamu, warzywa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mieszane warzywa, można śledzić to danie główne z Deser Z Pumpkin Pie jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bibimbap, Bibimbap, oraz Bibimbap.
Instrukcje
Trzy pierwsze składniki wymieszać; odstawić.
2 na patelni, brązowe mięso w połowie oleju roślinnego, o 5 protokół.
Dodaj połowę mieszanki sosu sojowego i kontynuować gotowanie, aż ciecz zostanie wchłonięta, 3 do 4 minut.
Zdjąć z ognia i przykryć.
3 na innej patelni usmaż jajka w pozostałym oleju roślinnym, 4 do 5 minut.
4 Podziel ryż na 4 miski. Ułóż w każdym warzywa i mięso oraz jajko.
Posypać sezamem, a następnie skropić pozostałą mieszaninę sosu sojowego na wierzchu.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Lubanzi Chenin Blanc z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 pochodzi z mieszanki starszych, suchych krzewów hodowlanych i młodszych, nawadnianych kroplami winorośli. Jego głęboki słomiany kolor wskazuje zarówno na dojrzałą świeżość, jak i złożoność. Nos przynosi owoce tropikalne i pestkowe, wywołując myśli o mandarynce i liczi. Podniebienie jest okrągłe i mięsiste, ponownie popychając liczi do przodu, wraz z białą brzoskwinią, morelą i zielonym jabłkiem, a wszystko to dzięki odrobinie podwyższonej kwasowości. Jest jasność i lekka nuta świeżo upieczonego chleba w całym. Wykończenie jest długie, miękkie i czułe.