Biały Rosyjski Cupcake

Biały Rosyjski Cupcake
Biała Rosyjska babeczka to amerykański przepis, który służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 85 g tłuszczu, oraz w sumie 1084 kalorie. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 821 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz jajka, majonez, vanillan instant budyń mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 53 minuty. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Biały Rosyjski Cupcake, Dyniowe Chili z Abuelitą na dwa sposoby-Cupcake i Non-Cupcake: moje pierwsze parowanie Cupcake, oraz Biały Rosyjski.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. przygotuj patelnię cupcake z 24 wkładkami cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę tortową, pudding wymieszać, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól wymieszać w 1 średniej misce. Rozbij jajka w drugiej misce i dodaj ekstrakt waniliowy. Zmierz mleko i pół na pół do trzeciej miski. W mikserze 5-litrowym z przystawką do łopatek masło utrzeć na puszystą masę. Zatrzymać mikser i zeskrobać boki łopatką. Włącz mikser na pierwszej prędkości, dodaj cukier i wymieszaj, aż będzie puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
Mąka TortowaMąka Tortowa
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać jajka po 1 na raz. Zeskrobać miskę.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać śmietanę i majonez i całkowicie włączyć. Zeskrobać miskę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać suche składniki, na przemian z mokrymi. Zaczniesz i skończysz z suchymi składnikami.
6
Wymieszać likier kawowy i pastę mocha do ciasta, aż będzie gładka i nie będzie grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier KawowyLikier Kawowy
MochaMocha
7
Korzystanie 2-uncja lodów miarka, miarka 2 uncje ciasta do wkładek cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Do Lodówłyżka Do Lodów
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
8
Piec przez 18 minut. Włóż szaszłyk do babeczki, jeśli wyjdzie czysty, są gotowe do wyjęcia z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
SzaszłykiSzaszłyki
9
Ostudzić przez 20 minut.
10
Wyjmij środek schłodzonych babeczek kulką z melona. Napełnij torebkę z nadzieniem Irish Cream i wytnij mały otwór na końcu torebki, aby nadzienie mogło być doprowadzone do wydrążonego środka babeczki. Wypełnij wszystkie babeczki około 1/2 uncji nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Irish CreamIrish Cream
BabeczkiBabeczki
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
1
Umieść okrągłą końcówkę # 809 W dużej torbie. Napełnij worek rurowy Irish Buttercream. Obficie wymieszaj około 1 uncji kremu maślanego na każdą babeczkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
2
Udekoruj każdą babeczkę 4 lub 5 małymi czekoladowymi perełkami i czekoladowym papierosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
BabeczkiBabeczki
3
Wymieszaj równe części złotego pyłu z wódką, aby uzyskać jadalną złotą farbę. Za pomocą małego okrągłego pędzla pomaluj końce papierosów czekoladowych. Jadalna farba wyschnie, pozostawiając złoty pył.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złoto JadalneZłoto Jadalne
CzekoladaCzekolada
WódkaWódka
4
W mikserze 5-litrowym z mocowaniem łopatkowym masło śmietankowe i skracanie razem. Na pierwszej prędkości, dodać przesiany cukier puder do miski w 3 części.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
SkracanieSkracanie
MasłoMasło
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Niech każda część włączyć do mieszaniny masła przed dodaniem następnego. Po dodaniu całego cukru, umieścić mikser na czwartej (najwyższej) prędkości i mieszać przez 8 do 10 minut. Krem maślany zacznie nabierać objętości i wyglądać na biały i puszysty. Po doprowadzeniu krem do pełnej objętości, dodać ekstrakty i pasty mocha. Na koniec dodać Likiery i wódkę i całkowicie włączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
MochaMocha
CukierCukier
WódkaWódka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
W mikserze 5-litrowym z uchwytem łopatkowym dodaj śmietanę i ubijaj do pełnej objętości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem CiężkiKrem Ciężki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Dodać likier irlandzki i na pierwszej prędkości złożyć Likier, aż do całkowitego wlania.
Składniki, których będziesz potrzebować
LikierLikier

Składniki

1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)pokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwiniepokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwinie0(może być lub przeglądać)O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiBita polewa i wiśnie maraschino z łodygami opcjonalnieBita polewa i wiśnie maraschino z łodygami opcjonalnie2kilogramymasło zmiękczonemasło zmiękczone5916 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka tortowamąka tortowa24Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPapierosy czekoladowePapierosy czekoladowe24Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyMałe czekoladowe perełki (polecamy: Verona)Małe czekoladowe perełki (polecamy: Verona)28Orzechy dowolne (posiekane)likier kawowy (polecany: Kahlua)likier kawowy (polecany: Kahlua)43Orzechy dowolne (posiekane)likier kawowy (polecany: Kahlua)likier kawowy (polecany: Kahlua)2Średnia żółta cebula, posiekanacukier cukierniczy przesianycukier cukierniczy przesiany596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipół na półpół na pół227Orzechy dowolne (posiekane)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)57Orzechy dowolne (posiekane)Likier irlandzki (polecany: Bailey ' s Irish Cream)Likier irlandzki (polecany: Bailey ' s Irish Cream)113Orzechy dowolne (posiekane)Likier irlandzki (polecany: Bailey ' s Irish Cream)Likier irlandzki (polecany: Bailey ' s Irish Cream)1(może być lub przeglądać)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy2(zima)wyciąg z cytrynywyciąg z cytryny4(zima)Likier wiśniowyLikier wiśniowy2(zima)1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)pasta mochapasta mocha227Orzechy dowolne (posiekane)wysokie skracanie proporcji (zalecane: Sweetex)wysokie skracanie proporcji (zalecane: Sweetex)85Orzechy dowolne (posiekane)chipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowechipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowe3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata2(może być lub przeglądać)6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej4(zima)6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej8(zima)waniliowy pudding błyskawiczny mixwaniliowy pudding błyskawiczny mix1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)paluszki mięsne o smaku pepperonipaluszki mięsne o smaku pepperoni24Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyWódkaWódka5całe jajacałe jaja24Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyZłoty pyłZłoty pył
TrudnośćEkspert
Gotowe W53 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn