Biały Rosyjski Cupcake

Biały Rosyjski Cupcake
Biała Rosyjska babeczka to amerykański przepis, który służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 85 g tłuszczu, oraz w sumie 1084 kalorie. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 821 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz jajka, majonez, vanillan instant budyń mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 53 minuty. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Biały Rosyjski Cupcake, Dyniowe Chili z Abuelitą na dwa sposoby-Cupcake i Non-Cupcake: moje pierwsze parowanie Cupcake, oraz Biały Rosyjski.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. przygotuj patelnię cupcake z 24 wkładkami cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę tortową, pudding wymieszać, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól wymieszać w 1 średniej misce. Rozbij jajka w drugiej misce i dodaj ekstrakt waniliowy. Zmierz mleko i pół na pół do trzeciej miski. W mikserze 5-litrowym z przystawką do łopatek masło utrzeć na puszystą masę. Zatrzymać mikser i zeskrobać boki łopatką. Włącz mikser na pierwszej prędkości, dodaj cukier i wymieszaj, aż będzie puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Mąka TortowaMąka Tortowa
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać jajka po 1 na raz. Zeskrobać miskę.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać śmietanę i majonez i całkowicie włączyć. Zeskrobać miskę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać suche składniki, na przemian z mokrymi. Zaczniesz i skończysz z suchymi składnikami.
6
Wymieszać likier kawowy i pastę mocha do ciasta, aż będzie gładka i nie będzie grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier KawowyLikier Kawowy
MochaMocha
7
Korzystanie 2-uncja lodów miarka, miarka 2 uncje ciasta do wkładek cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Do Lodówłyżka Do Lodów
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
8
Piec przez 18 minut. Włóż szaszłyk do babeczki, jeśli wyjdzie czysty, są gotowe do wyjęcia z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
SzaszłykiSzaszłyki
9
Ostudzić przez 20 minut.
10
Wyjmij środek schłodzonych babeczek kulką z melona. Napełnij torebkę z nadzieniem Irish Cream i wytnij mały otwór na końcu torebki, aby nadzienie mogło być doprowadzone do wydrążonego środka babeczki. Wypełnij wszystkie babeczki około 1/2 uncji nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Irish CreamIrish Cream
BabeczkiBabeczki
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
1
Umieść okrągłą końcówkę # 809 W dużej torbie. Napełnij worek rurowy Irish Buttercream. Obficie wymieszaj około 1 uncji kremu maślanego na każdą babeczkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
2
Udekoruj każdą babeczkę 4 lub 5 małymi czekoladowymi perełkami i czekoladowym papierosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
BabeczkiBabeczki
3
Wymieszaj równe części złotego pyłu z wódką, aby uzyskać jadalną złotą farbę. Za pomocą małego okrągłego pędzla pomaluj końce papierosów czekoladowych. Jadalna farba wyschnie, pozostawiając złoty pył.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złoto JadalneZłoto Jadalne
CzekoladaCzekolada
WódkaWódka
4
W mikserze 5-litrowym z mocowaniem łopatkowym masło śmietankowe i skracanie razem. Na pierwszej prędkości, dodać przesiany cukier puder do miski w 3 części.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
SkracanieSkracanie
MasłoMasło
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Niech każda część włączyć do mieszaniny masła przed dodaniem następnego. Po dodaniu całego cukru, umieścić mikser na czwartej (najwyższej) prędkości i mieszać przez 8 do 10 minut. Krem maślany zacznie nabierać objętości i wyglądać na biały i puszysty. Po doprowadzeniu krem do pełnej objętości, dodać ekstrakty i pasty mocha. Na koniec dodać Likiery i wódkę i całkowicie włączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
MochaMocha
CukierCukier
WódkaWódka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
W mikserze 5-litrowym z uchwytem łopatkowym dodaj śmietanę i ubijaj do pełnej objętości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem CiężkiKrem Ciężki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Dodać likier irlandzki i na pierwszej prędkości złożyć Likier, aż do całkowitego wlania.
Składniki, których będziesz potrzebować
LikierLikier

Składniki

12 łyżeczki czosnku w proszku1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy0Batoniki toffi Heathgroch fioletowygroch fioletowy1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 szklanki posiekanych orzechów pekan (opcjonalnie)2 szklanki posiekanych orzechów pekan (opcjonalnie)2kilogramymasło zmiękczonemasło zmiękczone5911 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka tortowamąka tortowa24krewetki i żyłkiPapierosy czekoladowePapierosy czekoladowe24krewetki i żyłkiMałe czekoladowe perełki (polecamy: Verona)Małe czekoladowe perełki (polecamy: Verona)281 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.likier kawowy (polecany: Kahlua)likier kawowy (polecany: Kahlua)431 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.likier kawowy (polecany: Kahlua)likier kawowy (polecany: Kahlua)2Średnia żółta cebula, posiekanacukier cukierniczy przesianycukier cukierniczy przesiany591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepół na półpół na pół2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)571 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Likier irlandzki (polecany: Bailey ' s Irish Cream)Likier irlandzki (polecany: Bailey ' s Irish Cream)1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Likier irlandzki (polecany: Bailey ' s Irish Cream)Likier irlandzki (polecany: Bailey ' s Irish Cream)1Batoniki toffi HeathRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calawyciąg z cytrynywyciąg z cytryny43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaLikier wiśniowyLikier wiśniowy23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 calabanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 cala12 łyżeczki czosnku w proszkupasta mochapasta mocha2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.wysokie skracanie proporcji (zalecane: Sweetex)wysokie skracanie proporcji (zalecane: Sweetex)851 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie2Batoniki toffi Heath(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)83 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calawaniliowy pudding błyskawiczny mixwaniliowy pudding błyskawiczny mix12 łyżeczki czosnku w proszkupaluszki mięsne o smaku pepperonipaluszki mięsne o smaku pepperoni24krewetki i żyłkiWódkaWódka5całe jajacałe jaja24krewetki i żyłkiZłoty pyłZłoty pył
TrudnośćEkspert
Gotowe W53 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn