Biała Rosyjska babeczka to amerykański przepis, który służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 85 g tłuszczu, oraz w sumie 1084 kalorie. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 821 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz jajka, majonez, vanillan instant budyń mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 53 minuty. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Biały Rosyjski Cupcake, Dyniowe Chili z Abuelitą na dwa sposoby-Cupcake i Non-Cupcake: moje pierwsze parowanie Cupcake, oraz Biały Rosyjski.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. przygotuj patelnię cupcake z 24 wkładkami cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Taca Na Muffinki
Piekarnik
2
Mąkę tortową, pudding wymieszać, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól wymieszać w 1 średniej misce. Rozbij jajka w drugiej misce i dodaj ekstrakt waniliowy. Zmierz mleko i pół na pół do trzeciej miski. W mikserze 5-litrowym z przystawką do łopatek masło utrzeć na puszystą masę. Zatrzymać mikser i zeskrobać boki łopatką. Włącz mikser na pierwszej prędkości, dodaj cukier i wymieszaj, aż będzie puszysty.
Piec przez 18 minut. Włóż szaszłyk do babeczki, jeśli wyjdzie czysty, są gotowe do wyjęcia z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Szaszłyki
9
Ostudzić przez 20 minut.
10
Wyjmij środek schłodzonych babeczek kulką z melona. Napełnij torebkę z nadzieniem Irish Cream i wytnij mały otwór na końcu torebki, aby nadzienie mogło być doprowadzone do wydrążonego środka babeczki. Wypełnij wszystkie babeczki około 1/2 uncji nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Irish Cream
Babeczki
Melon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon Baller
1
Umieść okrągłą końcówkę # 809 W dużej torbie. Napełnij worek rurowy Irish Buttercream. Obficie wymieszaj około 1 uncji kremu maślanego na każdą babeczkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babeczki
2
Udekoruj każdą babeczkę 4 lub 5 małymi czekoladowymi perełkami i czekoladowym papierosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Babeczki
3
Wymieszaj równe części złotego pyłu z wódką, aby uzyskać jadalną złotą farbę. Za pomocą małego okrągłego pędzla pomaluj końce papierosów czekoladowych. Jadalna farba wyschnie, pozostawiając złoty pył.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złoto Jadalne
Czekolada
Wódka
4
W mikserze 5-litrowym z mocowaniem łopatkowym masło śmietankowe i skracanie razem. Na pierwszej prędkości, dodać przesiany cukier puder do miski w 3 części.
Niech każda część włączyć do mieszaniny masła przed dodaniem następnego. Po dodaniu całego cukru, umieścić mikser na czwartej (najwyższej) prędkości i mieszać przez 8 do 10 minut. Krem maślany zacznie nabierać objętości i wyglądać na biały i puszysty. Po doprowadzeniu krem do pełnej objętości, dodać ekstrakty i pasty mocha. Na koniec dodać Likiery i wódkę i całkowicie włączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Krem
Mocha
Cukier
Wódka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
W mikserze 5-litrowym z uchwytem łopatkowym dodaj śmietanę i ubijaj do pełnej objętości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Ciężki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Dodać likier irlandzki i na pierwszej prędkości złożyć Likier, aż do całkowitego wlania.