Wymieszać w wystarczającej ilości maślanki, aby utworzyć wilgotne grudki. Zbierz ciasto w piłkę. Wyłożyć na lekko wysmarowaną mąkę i zagniatać, aż ciasto się połączy, około 1 minuty. Uformuj ciasto na 6-calową średnicę na 2-calową okrągłą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kminku
O Cukrze Cukierniczym
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4
Cut 1-cal głębokości x w poprzek góry chleba, rozciągając się prawie do krawędzi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Piec, aż chleb będzie złoty kolor i brzmi puste po naciśnięciu na dno, o 35 protokół.