Białe szparagi z truflowym winegretem

Białe szparagi z truflowym winegretem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj białych szparagów z truflowym winegretem. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 255 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać ocet sherry, sól koszerna plus dodatkowe, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szparagi Z Oliwą Truflową Vinaigrette, Sałatka Z Pieczonych Buraków I Rzodkiewki Z Winegretem Z Białej Trufli, oraz Sałatka Frisée z kremową truflową Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać ocet, sok z cytryny, trufle, sól koszerną i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KoszernaSól Koszerna
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
OcetOcet
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Dodać olej w wolnym strumieniu, ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Ubijamy bulion i w razie potrzeby doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Ułóż szparagi na stojaku na parowiec i posyp koszerną solą do smaku. Szparagi na parze, przykryte, wrzątkiem do miękkości, około 10 minut dla białego (4 do 6 dla zielonego).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KoszernaSól Koszerna
SzparagiSzparagi
WodaWoda
5
Szparagi przełożyć szczypcami Na Ręczniki papierowe i osuszyć. Podzielić na 4 talerze, następnie łyżkę vinaigrette i podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
SzparagiSzparagi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
SzczypceSzczypce
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn