Białe szparagi z truflowym winegretem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj białych szparagów z truflowym winegretem. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 255 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać ocet sherry, sól koszerna plus dodatkowe, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szparagi Z Oliwą Truflową Vinaigrette, Sałatka Z Pieczonych Buraków I Rzodkiewki Z Winegretem Z Białej Trufli, oraz Sałatka Frisée z kremową truflową Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać ocet, sok z cytryny, trufle, sól koszerną i pieprz do smaku.
Dodać olej w wolnym strumieniu, ubijając.
Ubijamy bulion i w razie potrzeby doprawiamy solą i pieprzem.
Ułóż szparagi na stojaku na parowiec i posyp koszerną solą do smaku. Szparagi na parze, przykryte, wrzątkiem do miękkości, około 10 minut dla białego (4 do 6 dla zielonego).
Szparagi przełożyć szczypcami Na Ręczniki papierowe i osuszyć. Podzielić na 4 talerze, następnie łyżkę vinaigrette i podawać na ciepło.