Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Biały bulion rybny może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 3 i kosztuje $7.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 62g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 402 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, cebulkę kopru włoskiego, gałązki pietruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Białe Stado Ryb, Białe Stado Ryb, oraz Stado Ryb.
Instrukcje
1
Gotować ości rybne i Dodatki, cebulę, koper włoski, gałązki pietruszki, sok z cytryny i sól w dobrze maślanym 4-do 6-kwartowym ciężkim garnku, przykrytym, na umiarkowanym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala
2
Dodać wodę i wino i doprowadzić do wrzenia, odtłuszczając pianę. Dusić, odsłonięte, 20 minut, a następnie przelać przez bardzo drobne sito do dużej miski, odrzucając ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
1
* Czas przechowywania 2 dni. Chłodne, odkryte, potem chłodne, przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 46 dolarów.