Biała fasola z Rigatoni

Biała fasola z Rigatoni
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj białej fasoli z Rigatoni. Jedna porcja zawiera 353 kalorii, 17g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 5. Za $1.16 za porcję, ten przepis okładki 30% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka pomidorów w puszkach, pieprzu, szałwii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci smak domu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia świetny wynik spoonacular 91%. Rigatoni Z Kiełbasą, Jarmużem I Białą Fasolą, Rigatoni z fasolą i grzybami, oraz Rigatoni z kiełbasą, fasolą i zieleniną są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Gotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W dużym rondlu podsmaż cebulę i czosnek na oleju do miękkości. Wymieszaj grzyby; gotuj około 5 minut dłużej lub do momentu, gdy grzyby będą prawie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Dodaj fasolę, pomidory, szałwię, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 5 minut. Dodaj jarmuż. Wróć do wrzenia. Przykryj i gotuj przez 3-4 minuty lub do momentu, gdy jarmuż zwiędnie i będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
JarmużJarmuż
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
3
Odcedź makaron; Dodaj do mieszanki fasoli i podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
4
Posyp parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia100
Magazyn