Biała Czekolada-Mrożony Chleb Żurawinowy

Biała Czekolada-Mrożony Chleb Żurawinowy
Biała czekolada-mrożony chleb żurawinowy jest Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 12. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 264 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, proszek do pieczenia, pół na pół i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chleb Z Białej Czekolady Iced Cranberry, Chleb Żurawinowy Mrożony Z Białej Czekolady, oraz Chleb Żurawinowy Z Białej Czekolady dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. nasmarować dno tylko 8x4-calowej patelni bochenkowej. W dużej misce, połączyć mąkę, cukier, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól; dobrze wymieszać. Wymieszać z żurawiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
żurawinażurawina
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PiekarnikPiekarnik
2
W małej misce, połączyć 3/4 szklanki pół i pół, skórki pomarańczowej i jaj; beat dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać pół na pół mieszaniny, roztopione masło i sok pomarańczowy do mieszaniny mąki; mieszać tylko do suchych składników są zwilżone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Wlać ciasto do nasmarowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec w temperaturze 177°. przez 50 do 60 minut lub do głębokiego złocistego brązu i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysta. Schłodzić na patelni przez 10 minut. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
PatelniaPatelnia
6
Wyjąć bochenek z patelni; umieścić na stojaku z drutu. Schłodzić 1 godzinę lub do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
7
W małej misce bezpiecznej dla mikrofalówki, połączyć Baton do pieczenia i 1 łyżkę stołową pół na pół. Kuchenka mikrofalowa na wysokiej przez 30 sekund; mieszać, aż stopi się i gładkie. W razie potrzeby, kuchenka mikrofalowa dodatkowe 10 do 20 sekund. Trzepaczką ubić cukier puder na gładką masę. Jeśli to konieczne, dodać dodatkowe pół na pół, 1/2 łyżeczki na raz, aż do pożądanej konsystencji. Łyżką i rozłożyć lukier na schłodzonym bochenku, pozwalając niektórym spływać po bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Niesłodzona Czekolada Do PieczeniaNiesłodzona Czekolada Do Pieczenia
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn