Biała Czekolada-Mięta pieprzowa wymaga mniej więcej 3 godziny i 12 minut od początku do końca. Ten bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 6,78 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 720 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz skracanie, krakersy, powłoka z kory wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 81%. Podobne przepisy to Kokos Czekoladowe Jumbles, Czekoladowo-Orzechowe Jumbles, oraz Miętowa Biała Gorąca Czekolada.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 4 składniki w 6-quart powolnej kuchence. Gotować, pokryte, na niskie 1 godzinę i 30 minut lub aż kora wanilii i czekolady wyglądają bardzo miękkie. Odsłaniać i mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszaj precle, krakersy i zmiażdżone cukierki mięty pieprzowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miętowy Crunch
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Do Wiązania
Opakowanie Grubych Precli Połamanych Na Kawałki
Kora
Zimne Mleko Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Upuść cukierki, układając łyżki stołowe na papier woskowy.