Biała Czekolada Malina Sernik Brownies
Przepis Biała czekolada Malina Sernik Brownies może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina i 5 minut. Jedna porcja zawiera 574 kalorii, 9g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis służy 9 i kosztuje $1.27 za porcję. Jeśli masz napięte konfitury malina, Czekolada, Czekolada chipsy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 30 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Sernik Malinowy Z Białej Czekolady, Sernik Malinowy Z Białej Czekolady, oraz Sernik Malinowy Z Białej Czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nie podgrzewaj jeszcze piekarnika. Linia A 9-calowy kwadratowy metalowy patelnia z papierem do pergaminu lub nieprzywierającym foil.In duża, Bezpieczna w kuchence mikrofalowej miska do mieszania, połącz masło i obie czekoladki. Mikrofalówka na wysokości przez 30 sekund. Dobrze wymieszać. Kontynuuj podgrzewanie w mikrofalówce przy 50% mocy i mieszanie co 30 sekund, aż mieszanina stopi się i będzie gładka.
Dodaj oba cukry, sól i wanilię do mieszaniny i dobrze wymieszaj. Wymieszaj jajka, jeden po drugim.
Dodać mąkę tortową i mieszać do wymieszania. Nie bij.
Rozprowadzić mieszaninę na dnie patelni i włożyć do zamrażarki na 1 godzinę.Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. rozpuść białe wióry w małej misce mikrofalowej, używając 50% mocy i mieszając co 30 sekund. Alternatywnie można stopić je w misce ustawionej nad, ale nie dotykając gotującej się wody.
Niech ostygną slightly.In duża miska do mieszania, ubić Serek i cukier, aż dobrze wymieszane, skrobanie boki miski. Ubić wanilią i roztopione białe chipsy.
Dodajemy jajka i mieszamy do wymieszania.
Wyjąć ciasto brownie z zamrażarki (powinno być twarde i bardzo zimne, ale nie solidna cegła Lodowa) i rozprowadzić mieszaninę sernika na wierzchu.Upuść około 10 łyżeczek konfitur malinowych na sernik i przeciągnij nóż, aby zrobić wiry.
Piec na środkowej półce w temperaturze 163° przez około 45 do 50 minut. Sernik powinien pojawić się na brzegach, ale jiggly w środku. Będzie ustawiony i jak chłodzi, więc nie daj się pokusić, aby przesadzić.
Niech brownies ostygnie całkowicie, a następnie przenieść do lodówki i schłodzić przez noc.Chwyć pergamin, podnieś z patelni i pokrój ciastka w kwadraty.