Biała Czekolada Dream Torte
Przepis na wymarzony tort z białej czekolady można zrobić w około 25 minut. Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 5G białka, oraz 21g tłuszczu. Za $1.45 za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga pieczenia czekolady, serka śmietankowego, bitej polewy kartonowej i chipsów do pieczenia. Niewiele osób naprawdę lubi ten deser. Z łyżką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Bezglutenowa Czekolada Z Orzechami Laskowymi Dream Torte, Pomarańczowy Wymarzony Tort, oraz Torte Z Białej Czekolady.
Instrukcje
W dużej misce ubij serek śmietankowy i cukier na gładką masę. Ubij białą czekoladę i 1 łyżeczkę wanilii. Złóż połowę ubitej polewy.
Ułóż biszkopty na dole i wokół krawędzi nie natłuszczonego 9 cali. tortownica.
Rozłóż połowę mieszanki serka śmietankowego równomiernie na biszkoptach na dnie patelni. Ułóż pozostałe biszkopty na mieszance serka śmietankowego, aby przypominały szprychy koła.
Posyp chipsami waniliowymi.
Posmaruj pozostałą mieszanką serka śmietankowego.
Połącz pozostałą bitą polewę i wanilię; rozłóż na wierzchu. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny.
Usuń boki patelni przed pokrojeniem.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Torte działa naprawdę dobrze z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.